Razni tekstovi

Sponzorirani video

Sponzorirani post, “Dan mojeg poslovanja” 

Vjerojatno ste već svi čuli za METRO, veleprodajnu trgovinu. Neki od vas su prije dosta godina u najbliži METRO putovali i do Austrije. Jednom ili dva put mjesečno ste možda upravo u METRO obavljali nabavku za vašu trgovinicu ili ured. Poznajem ljude kojima to nije bilo teško. Bilo im je važno ostvariti svoj poduzetnički san i iz METROa se vraćali punog auta. Danas je METRO i u Hrvatskoj i velika je podrška u radu mnogim malim poduzetnicima. (Dio video kampanje je snimljen kod nas)

METRO je prepoznao važnost malih poduzetnika i odlučio započeti novu tradiciju – tradiciju slavljenja malih poduzetnika.

11. listopada, METRO po prvi put slavi male poduzetnike i njihov prvi “Dan mojeg poslovanja”. Ovo je samo prvi u nizu – narednih će se godina ovaj dan slaviti svakog drugog utorka mjeseca listopada.

Svakog dana, milijuni marljivih malih poduzetnika širom svijeta svojim uslugama naše živote čine bogatijim i veselijim. Neovisno o tome o kakvom se poslu radi, radi li se o vašem frizeru koji vam radi savršenu frizuru. Možda je to vlasnik kafića koji vam priprema najbolju jutarnju kavu ili restorančić blizu ureda, u kojem u pauzi svaki dan jedete ručak.

Mali su poduzetnici doista društveni i ekonomski pokretač zajednice. Ne samo da obogaćuju naše živote svojim uslugama, oni stvaraju i nova radna mjesta i pomažu u održavanju kontakata među ljudima.

Mali će poduzetnici na “Dan mojeg poslovanja” osmisliti posebne ponude za svoje kupce, u svim zemljama svijeta u kojima je METRO trgovački lanac prisutan. Neki će ponuditi besplatni espresso, kolač ili čašu vina, isporuku namirnica na kućnu adresu ili pizzu po sniženoj cijeni. Sve posebne ponude u vašoj blizini možete potražiti na karti, na stranici – Dan mojeg poslovanja.

Poduzetnici se na ovaj način žele svojim kupcima odužiti za vjernost i podršku.

Kupci mogu pokazati koliko su im mali poduzetnici važni i kakvu ulogu igraju u našim životima.

Svi ste pozvani, pridružite se slavlju, bilo kao poduzetnik ili kao kupac (provjerite ovdje).

METRO je uz obilježavanje «Dana mojeg poslovanja» snimio i kratki video. U nekim ćete dijelovima prepoznati i Zagreb i neka mjesta i lica koja sigurno poznajete 🙂

*Objavu ovog posta je sponzorirao METRO

inspiration-pack_metro-1

Moglo bi Vas zanimati