Razni tekstovi Tisak

Moja knjiga na Hrvatskoj TV

Upravo mi je javio moj izdavač (Naklada Nika) da će u ponedjeljak u sklopu emisije Dobro jutro Hrvatska, biti riječi i o mojoj knjizi Tatina kuharica. Prilog će se baviti samohranim očevima kojima ovakva knjiga itekako dobro može doći.

U ovoj su knjizi prikupljeni recepti mnogo očeva, razne dobi i profesija. Različito im je i bračno stanje, radno vrijeme ali i broj te dob djece. Ono što im je zajedničko jest upravo ljubav prema toj djeci ali i ljubav prema kuhanju.

Svima im je zajedničko i to da imaju dva-tri omiljena recepta koja njihova djeca vole te stalno traže još.

Mnoge od tih recepata naći ćete u ovoj knjizi. U knjizi se nalaze i recepti za jela kojih se većina čitatelja vjerojatno sjeća iz djetinjstva i koja se redovito pojavljuju u hrvatskim kuhinjama ali ne nužno i u kuharicama, poput francuskog krumpira, griza na mlijeku ili ćevapčića.

Osim što je ova knjiga s jedne strane poput abc početnice, ona nudi i uglavnom jednostavne recepte s raznih strana svijeta za one koji žele proširiti vidike i iskušati nešto novo. Recepti su vrlo jednostavni, pa neka objašnjenja o pripremi nisu potrebna svakome.

Ova knjiga izvrstan je dar za vašeg supruga jer ćete tako ujedno obradovati njega, ali sebe, jer ćete moći bar na kratko pobjeći iz kuhinje.

Zavirite u Tatinu kuharicu na:

ovom linku

Nije mi poznato točno vrijeme emitiranja ali bit će mi drago ako uspijete pogledati ovaj prilog. Bilo bi mi drago i ako bi to netko uspio snimiti te mi poslati prilog na mail :sretan:.

Naklada Nika još kratko vrijeme knjigu nudi po sniženoj cijeni od 99 HRK i može se naručiti direktno na:

ovoj stranici, direktno kod izdavaca

Hvala na pažnji!

Moglo bi Vas zanimati

Nema komentara

    Komentiraj

    Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.